نکته مهم: تست adhd که به رایگان پایینتر برای شما قرار دادهایم، مربوط به افراد بزرگتر از 16 سال است. بعد از انجام تست، تفسیر آن به شکل ویدیویی برای شما ارسال میشود:
تست ADHD
این روزها همه در صفحات مجازی از انواع اختلالات روانی صحبت میکنند و با نامبردن چند مورد از علائم رایج آن، برای خود بیماری تشخیص میدهند! نفس این مسئله اشتباه نیست؛ زیرا به شما تلنگر میزند و یادتان میاندازد که شاید چیزی سرجایش نیست و باید به آن رسیدگی کنید. منتها این مطالب اصولاً معتبر نیستند و بیشتر شما را بهاشتباه میاندازند؛ بنابراین، در این مقاله به بررسی یک تست ADHD نوجوانان و بزرگسال بسیار معتبر پرداختهایم که میتواند شک و شبهه شما را در این مورد برطرف کند.
- اصلیترین علائم ADHD نوجوانان شامل مواردی مانند پرخاشگری، بیقراری ذهنی و فیزیکی، کمبود تمرکز، بینظمی، رفتارهای خودخواهانه و خیالپردازی میشود.
- علائم نامبردهشده لزوما به معنای ابتلا به اختلال ADHD نیستند و نیاز به بررسی بیشتری دارند.
- تست ADHD پیش روی شما باتوجهبه کتاب معتبر DSM-5 طراحی شده است و نتایج آن تا حد زیادی قابلاستناد هستند.
- درمان قطعی برای ADHD وجود ندارد و مبتلایان به این اختلال باید با رعایت مجموعهای از نکات، علائم بیماری خود را کنترل کنند.
نتیجه این تست ADHD چیست؟
بعد از کامل کردن این تست، با توجه به پاسخهایی که دادهاید در یکی از این دستهها قرار خواهید گرفت:
- سلامت کامل
- احتمال ADHD خفیف
- احتمال ADHD
- احتمال ADHD شدید
در هر حالت، یک ویدیو از نادیا انتخابی، روانشناس و درمانگر ADHD مشاهده میکنید که یکسری راهکارها برای شما خواهد داشت. ویدیو قرار گرفته در هر نتیجه تست با ویدیو دیگر متفاوت بوده و متناسب با نتیجه شماست. در این ویدیو راهکارهایی برای کاهش استرس، کاهش نشخوار فکری، افزایش تمرکز و دیگر نشانههای ADHD به رایگان در اختیار شما قرار میگیرد.
اگر ADHD داشته باشیم، درمانی وجود دارد؟
نکته مهم اینجاست که اختلال ADHD در بزرگسالی درمان ندارد! در واقع از زمانی که یک فرد با اختلال ADHD به سنین بزرگسالی میرسد تنها میتواند آن را و نشانههایش، شامل تمرکز پایین، نشخوار فکری و… را کنترل کند. نه اینکه آن را به طور کامل درمان کند. راهکارهایی که به شما برای کنترل ADHD کمک میکنند به این شرح است:
رواندرمانی
در رواندرمانی شما چندین راهکار برای کنترل ADHD دارید:
درمان شناختی رفتاری که به شما اصول کنترل نشانهها را آموزش میدهد. مثلا اینکه چه کنیم تا بتوانیم زمان بیشتری را روی کارهایمان تمرکز کنیم.
رفتار درمانی، طرحواره درمانی و طرحواره درمانی هم از دیگر راهکارها هستند.
درمان دارویی
درمان دارویی برای زمانی است که نشانههای ADHD بسیار زیاد و خستهکننده شده باشند. اغلب افرادی که در نتیجه تست ADHD مشخص میشود ADHD شدید دارند به این سمت میروند. البته که تجویز دارو باید قطعا توسط پزشک انجام شود. همینطور بهتر است در ابتدا با رفتارهای دسته رواندرمانی آشنا شده و آنها را انجام بدهید. چراکه به احتمال زیاد همین راهکارها تا حد زیادی به شما کمک میکنند.
اگر نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید مقاله درمان ADHD را بخوانید.
12 پاسخ
سلام نمره من رو زده بود بین هشتاد تا صد و بیست یعنی چی ؟؟؟؟
یعنی دچار adhd هستید.
تمام جوابها یکسانه یک فیلم نشون میده
خیر دوست عزیز 4 پاسخ با متن و ویدیو متفاوته
این مقاله واقعاً اطلاعات مفیدی داد! ADHD توی روابط عاطفی میتونه خیلی پیچیده بشه، به خصوص وقتی که افراد نتونن به درستی احساساتشون رو ابراز کنن یا با توجه به مشکلات تمرکزشون، رفتارهای عجیب داشته باشن. خیلی خوب بود که به این جنبهها اشاره کردی. شاید اگه کمی هم به راهکارهایی که میتونه به افراد ADHD کمک کنه تا روابط بهتری داشته باشن، پرداخته بشه، مفیدتر میشه.
مقاله جالبی بود، خیلی به این موضوع توجه نکرده بودم که ADHD چطور توی روابط عاطفی تأثیر میذاره. به نظرم باید بیشتر درباره راههای مقابله با این مشکلات توی روابط صحبت بشه.
قاله خیلی مفیدی بود! توضیحاتی که دادی درباره تستهای ADHD خیلی به درد من خورد.
خیلی خوب بود که در مورد تستهای ADHD توضیح دادی. به نظرم این اطلاعات میتونه برای خیلیها که شک دارند خیلی کمککننده باشه.
مقاله جالبی بود! اگه اطلاعات بیشتری درباره نحوه انجام تستهای ADHD میدادی خیلی عالی میشد.
اگه اطلاعات بیشتری درباره نحوه انجام تستهای ADHD میدادی خیلی عالی میشد.
عالی
خیلی خوب بود که درباره ADHD و تستهایی که برای تشخیص این اختلال استفاده میشه صحبت کردی. اگه بیشتر به این موضوع پرداخته میشد که این تستها چطور میتونن به افراد کمک کنن تا درک بهتری از وضعیت خودشون داشته باشن، میتونست مقاله خیلی کاربردیتر بشه. البته این هم درست که ممکنه تستها همیشه نتونن تصویر کاملی از شرایط فرد ارائه بدن، ولی به هر حال خیلی کمککنندهاند.